In de podcast: 22 september 2010

Geplaatst op: 23/09/2010 door Yos in Podcast

Oh jawel! Gisteravond was wederom de Aanheid der Dingen. Er kwamen veel Popronde-gerelateerde plaatjes voorbij, waaronder het YouTube-filmpje onderaan. Eén ding lijkt me heel erg duidelijk: 2 oktober staat geblokkeerd voor de Popronde in Almere-Stad. En daar mag best een halleluja voor klinken!
Verder kwam gitarist Sander Hoek even langs voor een update over de band Kelly’s Vacation en kun je via de podcast horen hoe Jan-Melle óók al wat pikante details over Snoerloos 2010 los laat. Sowieso dat het doorgaat. Maar hij laat ook alvast wat namen los; een primeur waar Een Blok aan je Been natuurlijk uiterst content mee is. Shit wordt elders nog even stilletjes gehouden, dus oplettende luisteraars maken zichzelf blij door de show te downen via deze link naar onze Z-Share:

http://tiny.cc/9amyt

Helaas is de opname van het tweede uur gesneuveld. Daarmee zijn onze bescheiden hommage aan KRS-One, het plaatje van Snef en Soul & Zaligheid in z’n geheel niet luisterbaar. Doodzonde, natuurlijk. Ben jij of ken jij een wizzkid die ons kan helpen met die opnames? Laat het ons dan vooral weten via de mail: blokaanjebeen@gmail.com. Want die opnames zijn nu al, om een anglicisme te gebruiken, een pijn in onze kont.

Krach – And So I Do A Little Dance

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s