06/10/2010 Dubstep/Grimespecial

Geplaatst op: 06/10/2010 door Olmo in Aankondigingen

Vanavond is de eerste woensdag van de maand en omdat afgelopen vrijdag Dubsteppen de Café-editie in de Meester was, pakt een Blok aan je Been die spreekwoordelijke draad vanavond op.  Een avond vol met zware bassen, dope rhyms en een nieuw item!

Het eerste uur gaan we knallen met Deepeasy en AngryGoose. AngryGoose stond afgelopen vrijdag te draaien op Dubsteppen en Deepeasy staat aankomende vrijdag in de Underground (Lelystad) bij de Flevolandse muziekprijs Flavourland. Genoeg dingen om met de heren over te praten.

Om 23:00 bellen we met Boef (die van de Gelogeerde Aap, ja!) omdat ze afgelopen zaterdag op de Popronde in ons oh-zo schone Almere stonden. Aap zit op Malaga, dus hij schittert in afwezigheid. Maar wees gerust, we hebben een leuke verrassing voor jou!

Daarna komen deejay’s Vici & de D Dubsteppen en de laatste editie van hun gelijknamige feest bespreken. Shit is nu al classic!
En vlak voor Soul & Zaligheid starten we met een nieuw item. Het komische duo, Bolster en Pit komen de maand september voor jullie afsluiten. Dus de hoogtepunten uit het nieuws. Met hopelijk een komische noot. Spannend dus. Al hebben wij (Yos en Olmo) er al het vertrouwen in dat dit maandelijks terugkerende item een succes gaat worden!

Vergeet dus niet om 22:00 uur te fine tunen met Een Blok aan je Been (op Stadsradio Almere). Tot daar!

Download hier gratis de CD van Boef en de Gelogeerde Aap, trouwens.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s