In de podcast: 13/10/2010

Geplaatst op: 15/10/2010 door Yos in Podcast

Voor de luisteraar die afgelopen woensdagavond niet aan zijn radio gekluisterd kon zitten door adembenemende omstandigheden, is bij deze de podcast beschikbaar. Gelukkig is hij naluisterbaar, want afgelopen woensdag was voor het eerst in tijden weer ‘ns een reguliere uitzending. Uurtje rock, uurtje hiphop en Soul & Zaligheid. Altijd fijn.

Eerst uur: http://www.zshare.net/audio/81551529c5a95f47/
Tweede uur: http://www.zshare.net/audio/81551781fdba031d/

Hoewel het even duurde voor de maandplaat van ‘rocktober’ (Bah, wat een dooddoener! Bijna net zo erg als “Ik ga naar huis, want ik moet mijn moeder nog in bad stoppen”) bekend werd gemaakt bij Een Blok aan  je Been. Dat had natuurlijk alles te maken met de speciale uitzending van vorige week. Maar nu is het eindelijk zover: Alter Bridge – Ghost Of Days Gone By. Van het nieuwe album AB III.

Verder hadden we Tom Waits in de “Cyclus der Ontoegankelijkheid” van Tijd voor Lelijkheid, blikten we terug op Flavourland, namen de agenda voor komend weekend door met BARTvoor12/Flevoland en belden we me Kern Koppen. Hoor vooral ook hoe Yos per ongeluk tokkelde aan een gevoelige snaar (waarvoor bij deze alsnog: excuses).

* afbeelding van istockphoto.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s