20/10/2010 De dag van het dubbele jaartal

Geplaatst op: 20/10/2010 door Olmo in Aankondigingen
Tags:, , , , , , , , , ,

Een dag die voorbij kabbelt als ieder ander. Onopgemerkt als het eerste plukje borsthaar van een dertienjarige puber.Maar de mannen van een Blok aan je Been merken dingen op. Ongewone data, plukjes borsthaar, nieuwsgierige borstjes noem maar op. Wij brengen het in de aandacht!

Vanavond een nieuwe Blok aan je Been op Stadsradio Almere. Het zal twee uur lekkere muziek worden, weinig gelul, gewoon lekkergaan met je favoriete Deejay’s en de twee heerlijke Maandplaten!
Wegens de plotselinge vakantie van Brombeer Bram, zal het item Tijd Voor Lelijkheid vanavond worden vervangen door Het Schadknapenplankje. Wat een pareltjes zitten daartussen! En jij, jij lieve luisteraar, mag kiezen welke het gaat worden.
Natuurlijk gaat er besproken worden wat er dit weekend allemaal te doen is tijdens de Cultuuragenda. En wil je weten wanneer je mannen weer op het podium staan? Dan moet je zeker vanavond luisteren!

De HipHop van vanavond staat helemaal in het teken van nieuwe releases, want in de herfst droppen de bomen niet alleen hun bladeren, neen! Rappers droppen singles. Oktober komt hard! We gaan even proberen te bellen met KV, want die heeft morgen zijn CD presentatie ‘N ZIE DE BOY’. Een Blok aan je Been zal zijn single zeker ter gehore brengen!
En DJ snef heeft vanavond wat speciaals voor het Soulplaatje van Snef. Wat en hoe gaan we nog niet verklappen.

Kortom: een hele boel  redenen om vanavond te luisteren. En voor diegene die nog niet helemaal overtuigd zijn, hier een lijstje met redenen:

  • Lekkere Rock
  • Maandplaat
  • Cultuuragenda
  • Het Schandknapenplankje
  • Kleine Viezerik
  • Dope HipHop
  • Soul & Zaligheid
  • Twee goddelijke radio deejay’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s