In de podcast: 27/10/2010

Geplaatst op: 28/10/2010 door BAJB in Podcast

Het is niet anders: voor Een Blok aan je Been zit oktober 2010 erop. We kijken uit naar de eerste show van november, waar ongetwijfeld Bloem weer om de hoek komt kijken. Uiteraard komen daar ook nieuwe maandplaten bij kijken. Maar tot die tijd hebben we gelukkig de opnames van gisteren nog! Want voor iedereen die de Drumpatroon-special gemist heeft, is de boel na te luisteren via de podcast:

Eerste uur: http://www.zshare.net/audio/82077855a59fc642/
Tweede uur: http://www.zshare.net/audio/82077850306c5efd/

Props aan Snef nog, die met tien kilo vinyl aan komt zetten om vervolgens te ontdekken dat de platenspeler is weggehaald. Props ook aan G., die met veel nieuw materiaal aan kwam zetten en het anekdotische in zichzelf opriep. En props ook aan de D., die de zwerver binnenliet op een feestje in Amsterdam-Oost (maar heb je het tentamen vanmorgen gehaald, dude?).

Vergeet ook niet even in het eerste uur te luisteren naar Peter en Kim van DUS. Almere, die uitleggen waar DUS. zo’n beetje voor staat en wat ze doen. En check meteen de officiele bekendmaking van de nieuwe blogger van DUS.: ons aller Yoske. Jawel! Dank voor het filmen ook, Peter en Kim.
En dank koning Bart voor het brengen van de wekelijkse agenda.

Tenslotte willen we ‘Alleen Bas’ (‘Gewoon Bas’?) nog bedanken voor zijn bijdrage aan het schandknapenplankje en danken we The Arctic Monkeys met hun klassieke rockplaat I Bet You Look Good On The Dancefloor.* Verder willen we bedanken voor hun puike, muzikale bijdrage in het eerste uur: Supergrass, Alter Bridge, The Black Keys, Electric Six, Royal Republic, The Wavves, Wolfmother, Queens of the Stoneage, The Strokes en The Hives.
En u bedankt voor het lezen en downloaden, uiteraard. Driewerf dank, zelfs.

* Daarover spoedig meer, check van het weekend dit weblog nog even, anders.

reacties
  1. Daniel schreef:

    Weet pas over een maand of ik em gehaald heb. Maar showtje was weer lekker, jammer genoeg heb ik de nachtelijk naloop ervan gemist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s