BajB presenteert: Snoerloos met Chris Kikic

Geplaatst op: 03/11/2010 door BAJB in Aankondigingen
Tags:, , , , , ,

Iedere woensdag tussen 22:00 en 23:59We zouden nu een melancholiek verhaal over het weer kunnen gaan houden, we zouden nu kunnen gaan zemelen over die lange nachten, die korte dagen. Fuck no! Het is tijd om aandacht te gaan besteden aan toch wel één van het meest besproken festival; Snoerloos.
Ongeveer anderhalf jaar geleden startte dit evenement in theater de Roestbak in het pittoreske Almere-Haven. Het was een succes. Alle zalen zaten vol, de stemming was goed en de muziek was fijn. Een hele zondagmiddag genieten van Almeere’s finest én een landelijke act, maar dan allemaal unplugged. En zondag is het zo ver. Dan staat de Roestbak weer gevuld.

En wij zouden een Blok aan je Been niet zijn, als we daar vanavond geen aandacht aan gaan geven. Hoe doe je dat? Ach, je nodigt de organisatie uit, je spammed een headliner en plaatst die in je studio. Dus vanavond hebben we Chris Kikic in de studio, hij gaat uiteraard muziek ter gehoren brengen, wat live spelen en wij zullen hem het hemd van het lijf vragen. Wil jij iets vragen? Twitter @Bokaanjebeen

Daarnaast is het weer een nieuwe woensdag, dus we gaan vanavond de nieuwe maandplaten bekend maken. Om alvast zo’n dingetje te doen met tipjes en sluiers, de maandplaat van het Hip-Hopuurtje heeft te maken met Snoerloos.. Denk daar maar even over na.
Is er, afgelopen maand iets noemenswaardigs gebeurd in de Flevopolder? En dan doelen we niet over Almere’s Arie Koomen die zijn dagen nu slijt met het verkopen van televisies. Neen, wat gebeurde er écht? Dat komen Bolster & Pit vanavond vertellen. Op veler verzoek, gaan we van dit item een maandelijks ding maken!

Tsjah, je kan nu wel redenen gaan verzinnen om vanavond niet te luisteren naar Stadsradio Almere, maar dit is toch wel weer een mix van ingrediënten om een knallend programma te maken. We voelen jullie vanavond, gewoon, gekluisterd aan de radio, zwijmelend bij julie favoriete deejay’s Yos en Olmo. Klik om 22:00 op de Luister Live knop, die rechtsbovenaan de site staat.

reacties
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Olmo van Kranen, Een Blok aan je Been. Een Blok aan je Been said: Omdat we vanavond een nice show hebben, hier alvast de aankondiging en de link naar vanavond. Gewoon, omdat… http://fb.me/MG0Fpnd6 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s