Komende weekend: Vers en Flavourland!

Geplaatst op: 23/11/2010 door BAJB in Aankondigingen

Zijn je boyz wel lelijk genoeg voor radio? Komend weekend kun je dat zelf weer volop komen beoordelen. Aanstaande vrijdag staat Een Blok aan je Been in de BG-22-24 voor de laatste voorronde van de bandjeswedstrijd Vers. Vier bandjes maken zich op om een plaats te veroveren in de finale die begin 2011 zal plaatsvinden in de Kunstlinie. Wie bepaalt wie daar komt te staan? Jij! Nou ja, mits je tijdens de stemronde aanwezig bent in de BG, natuurlijk.
Sowieso zijn Yos en Ol er en draaien zij vrijdagavond de plaatjes en babbelen de boel aan elkaar. En nu De Lachende Derde éindelijk uit is, kun je raden wat je daar wel kan verwachten!

Maar ook zaterdag is de Aanheid der Dingen. Waar we vorige maand De Klos, de Underground en Trapnotov aandeden, barst zaterdag definitief de strijd om de titel ‘Beste bandje van Flevoland’ weer los.
Flavourland 2010, de finale.
De finale vindt plaats in De Meester, Almere. Met als line-up: Mind Riot en Merge As One (uit Dronten), Amennos en Tranquil (uit Urk) en Right Next Door, Lucky Dices en De Softies (uit Almere). En natuurlijk de stralende presentatie van je mannen Olmo en Yos. Kortom, Een Blok aan je Been zit komende weekend weer overal met z’n dikke neus tussen. Precies zoals het hoort.

Zie je daar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s