Voer voor je iPod…

Geplaatst op: 23/11/2010 door Olmo in Voer voor je iPod

Er schijnt in de wandelgangen gefluisterd te worden, dat er mensen zijn die radiodeejay Olmo gaan missen als hij straks twee weken in de States zit. Er wordt gespeculeerd over de reden van zijn vertrek. Zou het een beef zijn met collega deejay Yos? Zou het een betaalde opdracht zijn om aan de andere kant van de oceaan uit te gaan voeren?

Niks van dit is waar! Ik ga gewoon twee weken genieten van een welverdiende vakantie. En omdat ik me voor kan stellen dat jullie me gaan missen, heb ik een lijstje met gratis CD’s voor jullie samengesteld. Kan je gewoon zo, hup, op je iPod zetten. Zie het maar als een klein cadeautje, van mij, voor jullie. Iets wat liefde in deze koude dagen:

Het Blocq van Kuffeler – Joint Venture 2010
Gewoon, omdat het de boys uit Almere zijn. En omdat ze moeilijk hard komen, check die tape en vooral die clip op YouTube. Blocqletters, deze maand ook de Maandplaat op een Blok aan je Been.

Boef en de Gelogeerde Aap – Vind Ons
Tijdens de Popronde 2010 hebben Boef en de Gelogeerde Aap de harten van vele Almeerders veroverd. Hun EP die al sinds 2009 voor kratis is te downloaden, is gevuld met dope beats en nice rhymes.

Faberyayo – Het Grote Gedoe
Tsjah, heeft hij nog een aankondiging nodig? Dit is toch wel één van de hardste, rauwste en aanste tape die je in 2010 kon kopen én tegelijkertijd gratis kon downen. Pepijn Lanen a.k.a. Peppie, a.k.a. Pepijn Von Bièreliér, a.k.a. Pep Fabertastisch, a.k.a. De Duitse Herder, a.k.a. Pepijn van Pijnsteen, a.k.a. P. Dronq, a.k.a. P. Fabergé, a.k.a. De Sjeik, a.k.a. De gouden mug, a.k.a. Saint Fabergé, a.k.a. Serge Fabergé, a.k.a. Bruno von Fabergé, a.k.a. de Faber, a.k.a. Get Money Yayo of Faberyayo komt hard op deze CD met o.a. Uniform, Papa en de grandioze track De Kanker Uit Marbella.

Uiteraard is er genoeg te downloaden op je iPod, denk aan het NulPunt-project van Kern Koppen, De Dag Dat De Euro Valt van Manu en de EP van Almere’s finest MC DRT. Misschien zal ik wel vaker wat leuke muziek voor jullie samenstellen, zie me als een slap aftreksel van 22tracks! Anyhoe, ik ben t/m de 23e aan de overkant van de grote plas, dus jullie zien mij misschien de 24e van November weer bij een Blok aan je Been op Stadsradio Almere.

Liefde, handkus en een aai over de bol,
Olmo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s