Welkom thuis, Olmo!

Geplaatst op: 24/11/2010 door Yos in Aankondigingen

Zijn er fijnere, treffender woorden dan: “Welkom thuis, Olmo!”? Wij denken van niet. Zeker nadat Yos twee weken lang zelf op de knoppen moest drukken; iets dat voor een beperkte jongen lang niet gemakkelijk is. Op knoppen drukken, dan.

Vanavond dus een Jetlag aan je Been, met deejay Leon Olmo van Kranen, onze Yos, Remon en Marjolein als delegatie van de BG-22-24 om even vooruit te blikken op Vers. Zoals we vooruitblikken op Flavourland en de rest van het weekend met BartvoorTwaalf (die van 3voor12/Flevoland). Uiteraard is Brombeer Bram er weer met een plaatje uit de categorie Tijd voor Lelijkheid.

En omdat het de laatste woensdag van de maand is, komen de mannen van Drumpatroon langs in de studio. Zowel De D. als Young Vici nemen tracks mee en geheel naar traditie zal Snef Soul en Zaligheid verzorgen. En of G. komt? Dat moeten we nog even afwachten. Ook hij komt net terug uit New York (welkom thuis, G!) en heeft, naar eigen zeggen, een jetlag. Over de gastenlijst liet hij weten: ‘Schrijf mijn naam maar met potlood.’

Vergeet in ieder geval niet om in te schakelen. Op Stadsradio Almere is vanavond dus wederom een kakelverse uitzending van Een Blok aan je Biggy-Bizzle. Tune in van 22.00 tot 0.00 uur op 107.8FM, 91.1 (kabel) of via www.stadsradioalmere.nl.
Of klik op de luister live-button!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s