Vanavond: Een Blok aan je Been!

Geplaatst op: 08/12/2010 door BAJB in Aankondigingen

Mensen zeiden dat het wat rustig was op het weblog van Een Blok aan je Been. Die mensen hebben gelijk: de ironie legde ons een digitale radiostilte op. Geoefende luisteraars hebben ons live, echter, wel gevonden, props die kant op.

Desalniettemin is er vanavond gewoon weer een uitzending. Met onder andere een knipoog naar lokaal nieuws van Bolster en Pit, de uitgaansagenda met Bartvoor12 en allerlei lekkere muziek. Wat voor hiphop het wordt, is voorlopig nog even de vraag want de Macbook Pro van Olleroñez ligt momenteel onder narcose. Dus de podcast wordt ook een moeilijk verhaal.

Enniehoe, vergeet vanavond niet in te schakelen. Plus, luisteraars kunnen ons uiteraard verzoekplaatjes en hun lievelingsgetal onder de 80 (bij voorkeur met verhaal en uitleg) mailen.
Sowieso zou het leuk zijn als meer mensen onze facebook-page ‘liken’, dus vergeet vooral niet om dat te doen. Dat wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen, ook.

Goed, nog even alles op een rijtje:

Woensdagavond 22.00 uur: Een Blok aan je Been.
Op stadsradio Almere (107.8 FM / 91.1 op de kabel) via www.stadsradioalmere.nl

Mensen zeiden dat het wat rustig was op het weblog van Een Blok aan je Been. Die mensen hebben gelijk: de ironie legde ons een digitale radiostilte op. Geoefende luisteraars hebben ons live, echter, wel gevonden, dus dat was prima.

Desalniettemin is er vanavond gewoon weer een uitzending. Met onder andere Bolster en Pit, een telefoontje naar Bartvoor12 en allerlei lekkere muziek. Wat voor hiphop het wordt, is voorlopig nog even de vraag want de Macbook Pro van Olleroñez ligt momenteel onder narcose. Dus de podcast wordt ook een moeilijk verhaal.

Enniehoe, vergeet vanavond niet in te schakelen. Plus, luisteraars kunnen ons uiteraard verzoekplaatjes en hun lievelingsgetal onder de 80 (bij voorkeur met verhaal en uitleg) mailen.

Nog even op een rijtje:

Woensdagavond 22.00 uur: Een Blok aan je Been.
Op stadsradio Almere (107.8 FM / 91.1 op de kabel) via http://www.stadsradioalmere.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s