Welkom in 2011!

Geplaatst op: 01/01/2011 door BAJB in Aankondigingen

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen: beste, beste wensen. Wat ons betreft was 2010 een prachtjaar. Er gebeurde niet alleen heel veel in de bruisende polder (klik, klik!), maar er waren ook veel feestjes. Die vibe en stylo zullen we dit jaar absoluut proberen vast te houden – mede omdat 2011 volgens de eeuwenoude, traditionele Blok aan je Been-kalender het jaar van de lever is.
Desalniettemin, lieve lezer en luisteraar, wensen wij u voor het komende jaar een gunstige slagboeg, welbehagen en hier en daar een triomf. Een nieuw jaar is als geopend buffet, waar allerlei verrassingen op u wachten. Soms smaken ze, soms niet.

Vergeet echter niet: bij een nieuw jaar komen ook voornemens kijken. Grijp de kans om een íets beter mens te worden – al moet hierbij niet al te groot worden gedacht. Mede omdat u vermoedelijk allang een goed mens was, al zijn de trappen van vergelijking er niet voor niets. Om alvast een tipje van de sluier te geven: wij van Een Blok aan je Been hebben ons voorgenomen vaker nieuwe sokken te dragen. Want met nieuwe sokken begint je dag direct al lekker. Oh, en we willen weer meer met dit weblog gaan doen, natuurlijk. Dus houd ons vooral in de gaten!

Tenslotte nog een samenvattende hartelijkheid: welkom in 2011, het jaar van de lever, het jaar van nieuwe sokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s