Bijltjesdag: 14 jan., finale Vers

Geplaatst op: 03/01/2011 door Yos in Aankondigingen
Tags:, , , , , , , ,

Wat bijltjesdag precies is? Welnu, bijltjesdag is de finale van Vers. Op vrijdag 14 januari 2011 wordt vanaf 20.00 uur de tweede editie van die bandjeswedstrijd beslecht in de Kunstlinie te Almere-Stad. Traditiegetrouw presenteren je homeboyz van Een Blok aan je Biggy-Bizzle het evenement.

In de finale nemen het Urkse Roadcrew, het Almeerse Gottlieb, het Lelystadse Nee! en Merge as One (uit Dronten, Almere en Lelystad) het tegen elkaar op. Wie van dit verse podiumvlees neemt de enige échte Gouden Worst mee naar huis? Onder de winnaars (een juryprijs en een publieksprijs) worden de prijzen verdeeld: repetitieruimte of bandcoaching bij de Kunstlinie, een optreden op een evenement van de BG, een optreden op een open dag van de Kunstlinie en een liveset op Stadsradio Almere – je kunt haast wel raden in welk programma, right!?

Wegens doorslaand succes tijdens de vorige editie hosselen je boys ook dit jaar een ‘slagersmutsje op, slagersmustje af-quiz’ voor het publiek. En uiteraard smijten we d’r keiharde tracks tegen aan. Dus: vrijdag 14 januari, 20:00 uur, de Kleine Zaal in De Kunstlinie, toegang 5 pietermannen. Zie je daar!

De wedstrijd is trouwens een samenwerking tussen 3voor12/Flevoland, de BG-22-24 en de Kunstlinie.

reacties
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Olmo van Kranen. Olmo van Kranen said: RT @blokaanjebeen: Al een kaartje voor Vers? Wij geven twee kaarten weg, dus check woensdag de show! http://fb.me/zN5JQaJb […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s