Een Blok aan je Been de Dubstep-special

Geplaatst op: 09/03/2011 door BAJB in Aankondigingen

Boujah!Iedere woensdag tussen 22:00 en 23:59
Het evenement DubSteppen bestaat gewoon al een jaar! En dat het aan is, dat is een feit! Keer op keer weten de mannen van DubSteppen een uitverkochte meester te verzorgen. Hoe doen ze dat nou toch?

Met een minimaal budget om DJ’s te boeken, geen budget voor marketingdoeleinden en een dosis doorzettingsvermogen weten deze mannen een fucking cliché vreselijk waar te maken. Gewoon hard werken en dan komt de shine vanzelf.

Vanavond komende heren naar een Blok aan je Been, maar ze komen niet alleen. Neen, gewapend met hun DJ-gear en een aantal keiharde DJ’s, komt DubSteppen vanavond twee uur lang op je radio. En ze nemen mee… *tromgeroffel*… Sin CIty Status, Bruck Out Movement en de vaste DJ’s van DubSteppen.

En alsof dat niet genoeg is, geven we ook wat kaarten weg voor het evenement van vrijdag. Want, zoals je al op Facebook, Twitter en andere social media kon zien, het evenement is keihard uitverkocht in de voorverkoop. Wellicht kan je nog met een beetje swag wat kaarten bij de deur hosselen. Maar wij hebben ze gewoon voor je liggen. Zo, alsof het niets is!

Oh ja, voor we het vergeten. Zaterdag is het wederom aan in Almere. Dan komen Blaxtar en Kern Koppen naar de Meester. Het voorprogramma bestaat uit Vinni en de Groningsche Spotrockers. Je kent de mannen nog wel van Gestrand 2010). Wil je daar voor kraties naartoe? Dan moet je zeker blijven luisteren, want ook daar hebben we kaarten voor!

Dus, om het even op te sommen: Keiharde DJ’s, twee uur lang DubStep en een tiet met vrijkaarten want wij zijn een Blok aan Jouw Been! Vergeet dus niet te luisteren vanaf 22:00 tot middernacht.. En check ons op die Twitter @blokaanjebeen

Check hier voor DubSteppen
Check deze shit voor Hip Hop

reacties
 1. Lucky Dices schreef:

  Hoi Yos en Olmo,

  Lucky Dices hier! We kunnen niet op deze site vinden waar we contact met jullie op kunnen nemen dus dan maar zo! Op 1 april trappen we in Trapnotov samen met de bands Nee! en TranQuil onze We Eat Groupies Tour af. Nou waren we in de eerste plaats benieuwd of we een woensdag daaraan voorafgaand (16, 23 of 30 maart) een keertje bij jullie langs zouden kunnen komen om even wat over de tour te vertellen en misschien 2 nummertjes te spelen ofzo. Is daar nog ruimte voor in jullie programma? Daarnaast willen we jullie ook van harte uitnodigen om te komen kijken op 1 april!

  Tot hoors!
  Tim Bonsen
  namens Lucky Dices

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s