Een Blok aan je Been: 23 maart 2011

Geplaatst op: 23/03/2011 door Yos in Aankondigingen

Oh jawel, vanavond is het weer zover. Vanaf 22.00 uur dampen deejays Olmo en Yos weer door je ether, kabel of internetstream! En de heren hebben er zin aan. Terwijl de zon en de lente voorzichtig op ons af kruipen, gaan de mannen er met vernieuwde energie tegenaan. De winter is afgesloten met een moddervette dubstepsessie in de studio en de week erna met een akoestisch optreden van de snoeiharde metalband Merge As One. Dat was het eerste optreden met hun nieuwe gitarist.
We hebben er enorm van genoten.
Maar bij vernieuwde zon, past vernieuwde energie. Dus gaan de mannen er met een regulier programma extra zonnig tegenaan. Met veel nieuwe muziek, waaronder aandacht voor De Staat, Radiohead en The Strokes.

En verder? Verder staan we natuurlijk stil bij Tijd voor Lelijkheid met Brombeer Bram, de uitgaansagenda en  de vorderingen rond Almere Gaat Vreemd (met Bart-voor12), er komt comedy van Bolster en Pit en uiteraard is er voer voor de Heen-en-weerwolf (of maakt u golven voor de man in de boot?) met het plaatje van Snef. Is dat geen fijn vooruitzicht?

Mailen kan natuurlijk altijd: blokaanjebeen[at]gmail[punt]com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s