Een Blok aan je Been presenteert: Vers!

Geplaatst op: 09/05/2011 door Olmo in Aankondigingen

Oh ja-wel! Vrijdag 13 mei is het zo ver! En neen, we hebben het niet over deze ongeluksdag voor bijgelovige, maar over de meest pretentieuze bandwedstrijd van Flevoland, namelijk Vers! De eerste voorronde van alweer het derde seizoen staat te trappelen om van start te mogen gaan. De inschrijvingen zijn gesloten, de bands zijn ingedeeld en de muziek staat klaar. Kortom, redenen genoeg om vrijdag richting het pittoreske Almere-Haven te komen, de drie euro entre te betalen en je te laten verassen door het ongekende talent wat de provincie Flevoland ons biedt.

Je krijgt aanstaande vrijdag vijf bandjes te zien, dat is gewoon een euro per band. Fuck, dat is gewoon aaner dan die Euroknallers van de McDonalds! Waterside, El Tigre, Better Left Forgotten, 5 Dogs Left en The Up zullen vrijdag vlammen op het podium. En hoewel ze allemaal Vers zijn, hebben ze shine alsof het niets is. Kom vrijdag zelf bepalen wie er in stilte door gaat naar de finale. Want daar hebben we jullie voor nodig!

Wanneer: Vrijdag 13 mei
Waaro: De BG 22-24 (Kerkgracht 22-24 Almere-Haven)
Schade: 5 euro
Hoe vroeg: 21:00
Presentatie: de Blok aan je Been deejay’s

Voor de volgende voorrondes zijn nog inschrijvingen over, dus zit je in een band of weet je een leuke Flevolandse band, dan kan je je nu op de website van Vers inschrijven!

 
(hier kan je de website Verspodiumvlees.nl even liken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s