Een onderonsje…

Geplaatst op: 12/10/2011 door Olmo in Aankondigingen, Nieuwtjes
Tags:, , ,

Check die shizzleOk, dat we jullie gemist hebben, dat is een feit. Jezus Christus wat hebben we jullie gemist. Daarom proberen jullie favoriete deejay’s het nog een keer. Gewoon, omdat het kan, en omdat de mogelijkheden er waren. Of is dat laatste nou dubbelop? Anyhoe, dat is dus de rede dat we radio maken en geen boeken schrijven!

Een Blok aan je Been gaat weer radio maken. En alsof het allemaal niets is, doen we dat nu bij een andere zender. Vorige week hebben we een pilot gedraaid (sorry dat jullie daar niets van wisten) en vanavond gaan we vlammen. Meteen met vrijkaartjes en shit. Ouderwets lekkere radio, slechte plaatjes van onze Brombeer en nice soul van DJ Snef. Hapklaar, voer voor je speakers of je headphone. Want hadden we het leukste al vermeldt? Neen, je kunt ons nu probleemloos overal en altijd beluisteren, zelfs op je smartphone (Olmo – Jaja, zelfs op je iPhone!).

Dus, woensdagavond (vanavond) tussen 22:00 en 23:59 op radio-a6.nl, jouw favoriete deejays Yorgos en Olmo. Luister, doet de Facebook liken en maak kans op vrijkaartjes voor Oktoberfest in de Meester.

Hiep Hoi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s