Vanavond: live vanuit BG-22-24

Geplaatst op: 09/11/2011 door Yos in Aankondigingen

Inmiddels heeft Een Blok aan je Been alweer een paar weken voorgegloeid vanaf het uitgestrekte mediacomplex van Radio A6. Dat is geen nieuws. Zoals het ook geen nieuws is dat de zender en het programma bezig zijn om de leukste liveshow van Almere en omstreken te laten plaatsvinden vanuit de oudste culturele broedplaats van Flevoland: de BG-22-24. Op dit moment is het zéér waarschijnlijk dat de eerste radioshow vanuit die broedplaats vanavond (!) gaat plaatsvinden.

Op dit moment ligt het in de lijn der verwachting dat de bar en de deur om 21.30 uur vanavond open gaat, op de Kerkgracht 22-24 in Almere-Haven. Bezoek is meer dan welkom! Dus ben jij die vaste fan of toch al BajB-interrieur? Ben jij degene die “heuw graag” wil weten wie toch die Brombeer Bram is? Wil jij weten hoe Bolster en Pit eruit zien? Voorzie jij 3VOOR12/Flevoland van verse roddels of gaan jouw voetjes van de vloer als de Drumpatroners en Dubsteppers komen draaien? Na vanavond zal dat allemaal mogelijk zijn.

Betekent dit dan ook dat Brombeer Bram, Bolster en Pit, Drumpatroon of anderen vanavond ook gegarandeerd in het huis zijn? Neen, niet allemaal. Maar wie ons programma volgt, ons toevoegt op Twitter (@olmovk, @falderappes, @blokaanjebeen) en er een like op Facebook tegenaan gooit, wordt altijd op de hoogte gehouden. Vergeet ook niet om Radio A6 te liken op Facebook, want daar vallen regelmatig prijzen te winnen. Ook bij ons in het programma, natuurlijk…

Nog even op een rijtje:

Een Blok aan je Been, live vanuit de BG-22-24 (Kerkgracht 22-24, Almere-Haven)
op woensdag 9 november 2011 van 21.30u tot 00.30u.
Entree is gratis, bier kost E1,50.

P.S.
Gisteravond was de eerste uitzending van 3VOOR12/Flevoland op Radio A6. We feliciteren de redactie met deze overwinning en verwachten een nauwe samenwerking. Keep y’all posted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s