Een Blok aan je Been-café met: Psicho

Geplaatst op: 15/11/2011 door Yos in Aankondigingen

Na een geslaagde testeditie van wat ineens Een Blok aan je Been-café ging heten, is het hele concept geslaagd. Er stonden twee gelukzalige glimlachen achter de techniek, vorige week. Die waren inderdaad van Olmo en Yos. Conclusie: vanaf wordt je favoriete, Almeerse radioprogramma elke woensdag vanuit de BG-22-24 uitgezonden. Dus kun je op bezoek komen, want deur en bar zijn open voor jou! (Biertje: E 1,50)
Elke woensdagavond kun je vanaf 21.30 uur fysiek getuige zijn van Een Blok aan je Been.

Om te vieren dat deze overstap helemaal rond is, staat voor deze week het eerste live-optreden gepland. Dat is immers de drijvende kracht achter Een Blok aan je Been: voor en door de scene. En de aftrap wordt verzorgd door niemand minder dan Psicho, de Almeerse rapper (en een verdomd goeie!) die het ooit Flevolands songfestival won, een vast item verzorgt op TV Flevoland, veel Almeerse rappers traint en zeer binnenkort van zich laat horen met nieuw werk. Juist van dat nieuwe werk laat hij een sneak-a-peak horen bij Een Blok aan je Been.

Wil je zien hoe hij dat doet? Kom dan naar de BG-22-24, aan de Kerkgracht 22-24 te Almere-Haven. Maar vergeet niet dat je dit optreden ook kunt meepikken vanuit je luie stoel thuis. Of terwijl je zit te gamen. Tune dan gewoon in op Radio A6 en luister live hoe Psicho de mic verovert. Op de afbeelding klikken werkt ook!

Uiteraard zijn er zoals altijd bijdragen van de vaste redactie: DJ Snef, Brombeer Bram, 3VOOR12/Flevoland en de rest.

Een Blok aan je Been, elke woensdagavond van 22.00 – 00.00 uur op Radio A6 (liken wordt op prijs gesteld). We zijn even beleefbaar als luisterbaar.

Zie je morgenavond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s