BajB meets: Drumpatroon (live@BG2224)

Geplaatst op: 28/11/2011 door Yos in Aankondigingen, BAJB vs Drumpatroon

Aanstaande woensdag is het dan eindelijk zover: de langverwachte comeback van Een Blok aan je Been meets Drumpatroon. Verdomme, wat heeft dat lang moeten duren! Omdat we allemaal buitengewoon gelukkig met die motherfucker zijn, pompen we de speakers extra lang. En jij, lieve luisteraar, kan er live bij zijn!

Sinds enkele weken zendt Een Blok aan je Been elke woensdagavond live uit vanuit de BG-22-24 aan de Kerkgracht te Almere-Haven. Zowel de deur als de bar zijn open en geschikt voor bezoekers. Komende woensdag is geen uitzondering, maar met een comeback van de Drumpatroners in onze show ligt een legendarische avond in de lijn der verwachtingen. De draaitafels staan dan ook al in het spreekwoordelijke vet. Van oudsher zijn de afgevaardigden Snef, De D., Stefanovici, G., Olmo en Young Yos, maar check woensdag zelf wie er (verder) allemaal acte de présence geven.

Hoewel de show pas om 22.00 uur live gaat op Radio A6, wordt de BG al vanaf 21.00 uur gerockt. Dan gaat de boel vast los: beats starten op, doppen poppen van de pijpjes. Zorg dus dat je rond negenen in Haven aankomt om dit weergaloze feestje niet te missen.
Je. Weet. Selluf.
Ongetwijfeld nemen de mannen behalve plaatjes ook wat verrassingen mee: tickets, mixtapes en pikante nieuwtjes. Het enige dat jij hoeft te doen, is langskomen. Voor de sfeer, voor de scene en voor jezelf. En om een paar stuivers stuk te slaan tegen de dorst.

Volg ons op Twitter (klik de namen) voor extra info over alle programma’s en de show. Zie je woensdag, sowieso!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s