BAJB Rashanto live!

Geplaatst op: 05/12/2011 door Yos in Aankondigingen

Wat er aanstaande woensdag te doen is? Een Blok aan je Been natuurlijk! Want de Almeerse radiomakers presenteren wederom een spetterende café-editie met een live-optreden van Rashanto. Deze dude verwierf bekendheid in de reggaeband District Lions (ze wonnen ooit Make More Music in de Nox), maar is solo verder gegaan. Enkele weken geleden bracht hij zijn straatmixtape ‘Di City Is Burning’ uit. Een optreden in het meest gastvrije radioprogramma van Almere kan daarmee natuurlijk niet uitblijven, waarvan akte.

Verder staat Brombeer Bram (Tijd voor Lelijkheid) op de planning, schuifelt het plaatje van Snef voorbij en wipt gitarist Sander Hoek langs om stil te staan zijn feestje van 11 december. Dit naar aanleiding van zijn nieuwe lesboek voor beginnende gitaristen: Soleren? Zo leren! (klik). Misschien geeft hij wel een +1 of twee weg, wie weet!? Uiteraard bespreken we met hem alle roddels omtrent Rock-a-oke en Kelly’s Vacation.

Overigens is woensdag een extra interactieve editie omdat Een Blok aan je Been ook een paar dictee-adviezen geeft, vooruitblikkend op Het Groot Dictee der Nederlandse Taal van woensdag 14 december 2011. Sterker nog: we krijgen van stadsdichter Mario Withoud alvast een prachtige volzin geleverd, zodat Almeerse liefhebbers vast kunnen oefenen voor volgende week. Houd pen en blocnote dus bij de hand!

Wat komende woensdag allemaal niet gebeurt? We zullen gegarandeerd (nog) geen kerstliedjes spelen. Houdbaarheidstips van kerstkransjes worden overgeslagen en ook hedendaagse modetips voor kerstversiering komt niet aan bod.

Redenen genoeg langs te komen in de BG-22-24? Zo niet, schakel dan gewoon via de livestream op Radio A6!

Nog even alles op een rijtje:

Een Blok aan je Been met: Rashanto, Sander Hoek en stadsdichter Mario Withoud
BG-22-24 / Radio A6
woensdagavond tussen tien en twaalf

reacties
  1. DonVito schreef:

    Klein foutje in de tekst. Datum van het dictee staat 2012 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s