BAJB: Dubsteppen en Angry Goose

Geplaatst op: 19/12/2011 door Yos in Aankondigingen

Wie even over zijn schouder gluurde, zag woensdag er alweer aan stormen. Uiteraard strompelt Een Blok aan je Been daar achteraan. En hoe! Want het radioprogramma belooft voor woensdagavond een spektakel. Deze week wordt het programma bijna volledig op smaak gemaakt door Flevolands finest Dubstep: ANGRY GOOSE en DUBSTEPPEN komen langs om de BG-22-24 eens flink te doen schudden. Waarom? Omdat het kan! Maar ook om vast in de feeststemming te komen voor aanstaande vrijdag, want dan staan de Almeerse en Lelystadse Dubstepposses in poppodium De Meester.

Support your local deejays! Om 21.30 uur openen deur en bar voor publiek aan de Kerkgracht 22-24 te Almere-Haven. Bazen weten ons te vinden. Voor alle anderen: Berg je klapschaatsen op, vouw een buskaart in je portemonnee en boek Lijn 1 tot halte Haven-Centrum. De CDJ’s staan in het vet, de MP3’tjes liggen hoesloos klaar.

Thuisblijver wees niet getreurd, want vanaf 22.00 uur kun je er toch live bij zijn. Via Radio A6 luister je mee en reageren doe je via Facebook, Twitter of per e-mail. Klik op de bijhorende afbeelding om de livestream te openen…

Een Blok aan je Been, Dubsteppen en Angry Goose
Radio A6 / BG-22-24
Woensdagavond: 21.30 – 00.00 uur
Entree: nada, bier: +/- E1,50
18+

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s