BAJB presenteert: Millennium Miek

Geplaatst op: 14/02/2012 door BAJB in Aankondigingen
Tags:, , , ,

De Almeerse rapper Miek (a.k.a. Millennium Miek) bekend van o.a. Robotix dropt binnenkort zijn tweede solo album. Hij dropt overal al voorproefjes. Dus check soundcloud.com, zijn facebook en Youtube.

Vorige week kwam hij spontaan langs in de studio en spitte twee tracks. Omdat het publiek geen genoeg kon krijgen van zijn optreden dropte hij een freestyle op een bekende Wu-Tang beat. Classic shit!

Een Blok aan je Been als dat we zijn, hebben we hem direct gevraagd om vanavond (15 februari) een set te komen doen. Gretig als dat hij zijn woorden spit, nam hij ook dit aanbod aan en komt vanavond een set doen. En als het goed is neemt hij wat Almeerse entourage mee. Dus het zou nog wel eens een vol podium kunnen worden!

Check het optreden live op http://www.radio-a6.nl of kom langs in de BG-22-24 en chill mee!

Op de kalender stond vanavond een optreden van de band The Up. Maar wegens technische redenen kunnen wij hun niet live laten optreden. Jammer genoeg is het niet mogelijk om een hele band live in de uitzending te pluggen. Dus de band werkt aan een akoestische set en komt snel langs bij een Blok aan je Been!

reacties
  1. […] De Almeerse rapper Miek (a.k.a. Millennium Miek) dropt zijn solo-mixtape Miekologie. En de afgelopen maanden heb je al snippets kunnen horen op zijn Soundcloud, zijn Facebook en uiteraard bij Een Blok aan je Been. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s