Vanavond: Een Blok aan je Been-café

Geplaatst op: 22/02/2012 door Yos in Aankondigingen

Banner radio A6 Luister LiveVoor sommige Almeerders is woensdagavond de officieuze opening van het weekend. Voor andere Almeerders breekt woensdagavond de week: het weekend is er nog niet, maar wie lang genoeg snuift, kan de buit toch al ruiken. Tot welke groep jij ook hoort, je kunt er vanavond bij zijn. Want Een Blok aan je Been brengt ook vanavond gewoon de café-editie.

Wat dat zo’n inhoudt? Nou, je kunt zonder entree te betalen de BG-22-24 binnen stappen en daarmee aanwezig zijn bij het grensverleggende radioprogramma Een Blok aan je Been. Grensverleggend omdat geen enkel radioprogramma het aanwezige publiek zo prominent op de voorgrond stelt als wij dat doen. De bar is open en drankjes zijn bereikbaar voor een schappelijke BG-prijs.

Vergeet ook niet dat je tijdens dit programma zomaar eens allerlei kopstukken uit de Flevolandse undergroundscene tegen het lijf kunt lopen. Van muzikanten tot evenementorganisatoren, deejays, kunstenaars, mode-ontwerpers en andere markante figuren. Alles en iedereen op aai-afstand, bereikbaar om eens lekker mee te babbelen.

Heb je verder een verhaal, een verzoekplaatje, een biecht of wil je iemand de liefde verklaren? Alles is mogelijk bij Yos op de bank. Als het leuk genoeg is, zijn we voor bijna alles te porren: of je nou hiphop, rock, ambient, elektro, dubstep of MONO-shit is.
Kortom, we zien je straks op de Kerkgracht 22-24 in Almere-Haven. Zorg dat jij het mee kan schreeuwen: “Hey man, look at us rockin’ out! We’re on the radio…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s