Een Blok aan je Been presenteert: Dubsteppen pre-10!

Geplaatst op: 25/02/2012 door Olmo in Aankondigingen
Tags:, , , , , , , ,

Luister Live naar Radio-A6Twee jaar geleden ontstond onder het genot van een boel Hennessy een idee. Een idee om een Dubstepfeestje te organiseren. Niet wetende dat dit feestje Almere op haar grondvesten deed schudden en direct voor een uitverkochte Meester zou zorgen, stapten de gebroeders Franco onbezorgd met een platenmap de Meester in. Almere ging los. Stage-divend sloten ze de avond af, die eerste avond die nog lang blijft nadreunen in menig trommelvlies.

Nog voor de avond afgelopen was, werden de mannen aangeklampt door bezweette mannen, hitsige vrouwen, want Almere wilde weten wanneer de volgende editie zou zijn. Inmiddels zijn we twee jaar en negen feesten verder. Keer op keer een gekkenhuis in de Meester en steeds weer een stap verder.

Op 2 maart 2012 is het twee jarige jubileum en de tiende editie van Dubsteppen. Een line-up waar je U tegen zegt en twee zalen helemaal packed met DJ’s, VJ’s en MC’s. Een Blok aan je Been is daarbij, hostend, mc’end en feestend als een malle. Daarom geven wij jullie woensdag al een voorproefje op hoe dope het gaat worden en kan je in de BG-22-24 even het weekend vast inluiden. Wij presenteren jullie: Dubsteppen pre-10!

Dus kom naar de BG-22-24, drink een drankje en waag een dansje, want er gaat gebeukt worden. En kijk niet vreemd op als we ook wat gastenlijsten verloten of prijsgeven onder onze trouwe bezoekers. Want zo zijn we, gul en vol met liefde voor jullie! Meld je aan op het Facebook-event of kom spontaan binnenrollen. Luisteren kan natuurlijk ook, live via Radio-A6 vanaf 22:00. Maar wij openen de deuren al om 21:30, dus zien je dan!

reacties
  1. Olmo schreef:

    Als er meer DJ’s komen, zal ik het zeker nog posten. Ik weet dat DJ Snef iig dwars gaat liggen, dus bereid je voor op wat MONO en hiphop tussen al het dubstep!

  2. jessica schreef:

    is het nou in de bg of in de meester? van hoelaat tot hoelaat? en hoe duur?

  3. BAJB schreef:

    @Jessica: Woensdag is een pre-view in de BG-22-24 tussen 21:30 en 0:00 (gratis) en vrijdag a.s. is het in De Meester en kost het 7 euro. Let op, de kaarten zijn bijna uitverkocht! Dus koop snel je kaartje en kom woensdag vast even de sfeer proeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s