Laatste woensdag… ever!

Geplaatst op: 14/03/2012 door BAJB in Aankondigingen

Radio A6 Luister Live Een Blok aan je Been‘Maar ik was er al bij toen Een Blok aan je Been nog op woensdagavond was!’
Ooit gaat deze zin gesproken worden. Want we gaan verhuizen. Vanaf volgende week zijn we bezoek- en luisterbaar op donderdagavond. Zelfde tijd, dat dan weer wel. Maar van levensbelang is dat vanavond dus de aller-aller-allerlaatste woensdagavondshow is. Een cultclassic recht voor je neus. Grijp die kans en kom langs in de BG-22-24 te Almere-Haven.

Vanavond staan we sowieso stil bij de comeback van Drumpatroon. Vrijdagavond rocken de mannen Almere vanuit poppodium De Meester, voor de gelegenheid brengen ze o.a. FS Green mee. Want succes kun je verzekeren en dat doe je met FS Green. Omdat het wel weer ‘ns tijd is voor een lekker hiphopfeestje kun je voor vanavond dus ook bij Een Blok aan je Been veel beats and cuts verwachten. Van de ouwe school tot de nieuwe.

Verder gaan we kort op zoek naar stemmen die meer kunnen fluisteren over Hardleers. Ook zijn we benieuwd naar mensen die weten wat er gebeurt in Neverland, de oude carwash op de Randstad (industrieterrein naast het centrum). Uiteraard kun je ook rekenen op een gezonde dosis slap geouwehoer. Wie schuift er deze week aan op de bank bij Yos?

Even alles op een rijtje:

Een culclassic-episode van Een Blok aan je Been
vanuit BG-22-24, Kerkgracht te Almere-Haven.
Deur en bar open om 21.30u (entree gratis)
Om 22.00u gaat de show live.

Tot vanavond!

reacties
 1. Bolster schreef:

  Echt he!?

  De aller aller aller laatste… Ik kan er na vanavond niet meer bij zijn. De donderdag komt voor mij totaal niet uit. Wat is er mis met de woensdag? Het breekt zo lekker de week!
  Maar nee, er word toch verhuisd. Meer naar het weekend toe, dan komt er nog meer volk en luisteren er ook wellicht meer mensen naar A6. Argumenten van lik me vessie. Een visieloos besluit.

  Vind ik het erg? Nee natuurlijk niet. Ik ben blij dat ik van deze sociale verplichting af ben. En de sfeer in dat BAJB-cafe is soms nog erger dan de sfeer tijdens de begrafenis van mijn vrekerige, afstotelijke en naar stront stinkende oud oom. Waar we na afloop alleen een droog beschuit te bikken kregen. Dat beschuitje doet me dan weer denken aan die zoutjes die bij jullie op de bar staan. Het ziet er leuk uit maar het heeft totaal geen smaak. Net als jullie bardame… Om maar te zwijgen over het onnozel geneusel van Yos & Ol. Ik kan veel hebben en kan er zelf ook wat van, slap ouwe hoeren, maar deze twee spannen de kroon. Ze lullen slapper dan ik drinken kan.
  Zo, ik kan aan de rest van mijn leven beginnen. Verlost van dit alles hierboven beschreven!
  Hiep Hiep…

  Echt he!
  Ik zal jullie missen.

  Bolster.

 2. Rey schreef:

  Bolster, wat ga je nu dan doen op de woensdag? Zo zonder je meest favoriete mannen en gezelligheid in de BG 22-24.

  • Bolster schreef:

   Het is definitief. BAJB-cafe op woensdag is passe. Waar ik kan zoek ik ze op, op andere tijden.
   Jullie zijn groots, en zo ook mijn drank probleem nu, om jullie gemis weg te drinken…

   Bolster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s