Geopend: een Blok aan je Been Café!

Geplaatst op: 18/03/2012 door BAJB in Aankondigingen
Tags:, , , , , , , ,

Oh jawel! Hang de slingers uit, blaas ballonnen op, want de grootse opening van een Blok aan je Been Café vindt plaats op donderdag 22 maart. En die opening gaat gepaard met bubbels, muziek, dansjes, en live-acts! Na zes jaar de woensdagavond gerockt te hebben, is het tijd voor een nieuwe woensdag. En wat is er nieuwer dan een nieuwe woensdag, dan de donderdag? Tsjah, wij weten het niet, dus schuiven ons tijdslot van 22:00 t/m 0:00 gewoon een dagje op.

Tijdens dit grande spektakel van jawelste, heeft de Flevolandse band The Up (o.a. Kunstbende, Flavourland en Vers) tijd om een set te spelen. En omdat ze ons lief vinden en het intiem willen houden, hebben ze de set akoestisch voorbereid. Nu al legendarisch! Vervolgens zal rapper Kapthijn plaats nemen op de barkruk, want na een lange radiostilte heeft Kappie besloten om weer meer naar buiten te treden. En wat is nou het beste platform om daarmee te beginnen? Uiteraard, een Blok aan je Been!

Dus zet hem voortaan in je agenda, iedere donderdagavond, live vanuit de BG-22-24 een Blok aan je Been. En je kan hem thuis luisteren, of gezellig langskomen. Sowieso mag je de opening niet missen, want dat gaat een klassiekertje worden!

Niks minder dan liefde,
Yorgos & Olmo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s