BajB: live met Lisanne

Geplaatst op: 02/05/2012 door Yos in Aankondigingen

Luister live naar Radio A6Met de donderdag in zicht wordt er even op het weblog geneusd om te zien wat Een Blok aan je Been voor aanstaande donderdageditie in huis heeft gehaald. Welnu, met trots onthullen we dat dit niet zomaar een editie wordt. Nee, nee: Lisanne komt optreden. En die ken je. Sterker nog: dat vind je leuk. Lisanne, van No Can Do. Die nu solo is! Die ooit met Jony hoge ogen gooide bij Flavourland!!!
Precies, we zijn er blij mee: Lisanne live op Radio A6. Dus donderdag staan we natuurlijk stil bij allerlei ontwikkelingen in haar leven: hoe was het leven op de Antillen, hoe zit het nou precies met haar studie(s), hoe bruist de liefde in haar leven en waar is ze muzikaal mee bezig? Oh, en waarom (we herhalen: WAAROM!?) is ze in godsnaam in Amstelveen gaan wonen?
Je leest het al: we vragen haar het hemd van het lijf. Spreekwoordelijk dan. Want tijdens een voorgaande editie in een ver, ver verleden is dat ongetwijfeld letterlijk al gebeurd. Tussen neus en lippen door. Kortom, hoog tijd om eens inhoudelijk met Lisanne te praten. Solo dus.

Oh, en sinds haar vorige bezoek bij Een Blok aan je Been staat één belofte overeind: Lisanne zou bij een vervolgbezoek een coververzoekje inwilligen: I Will Follow You Into The Dark van Death Cab For Cutie. Het zal ons benieuwen of ze dit nummer dan ook voor ons speelt.
Zorg dat je erbij bent.

Lisanne, live op Radio A6.
Een Blok aan je Been, uitzending vanuit BG-22-24 (Kerkgracht, Almere-Haven)
Deur/bar open: 21.30 uur
Start radioprogramma: 22.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s